Fuksimökki 2019

Syyslukukausi lähestyy loppuaan. On siis aika rentoutua suomalaisten lempitavalla, eli mökkeilemällä luonnon helmassa. Kemistit kääntävät siis katseensa Nuuksioon ja suuntaavat viettämään rentouttavaa viikonloppua Sportstuganilla.


Pitkään odotettu Fuksimökki järjestetään taas 13.-15.12 Nuuksion Sportstuganilla (Sorvalammentie 22, 02740 Espoo). Matkaan lähdetään yhteislähdön voimin Rautatientorilta myöhemmin varmistuvaan tarkempaan ajankohtaan, hyvin luultavasti viiden aikoihin, sillä matkanteko mökille kestää vajaat kaksi tuntia. Tarvitset ABC vyöhykelipun, joten varaathan rahaa matkakortillesi meno-ja paluumatkoja varten. Matkaa tehdään ensin junalla Espoon keskukseen, josta vaihdetaan bussiin. Lopuksi on vielä n. 3 kilometrin kävely, joten varauduthan siihen! Mökille voi tietysti tulla myös omalla/kimppakyydillä.


Huom! Mökillä ei ole juoksevaa vettä, mutta tuomme puhdasta vettä ruuanlaittoa sekä juomista varten paikalle. Aamupalat tulee HYKin puolelta, muut ruuat hoitaa jokainen itse. Otathan mukaan makuupussin (ja makuualustan, jos omistat, sillä sänkypaikkoja ei ole kaikille) ja pyyhkeen, sillä mökillä on mahdollisuus saunoa sekä kylpeä paljussa, että myös järvessä.


Hintaa mökillä on 25 €/ hlö ja mukaan mahtuu 25 nopeinta ilmoittautunutta. Maksuohjeet tulee myöhemmin sähköpostitse.


Fuksimökki on ensisijaisesti nimensä mukaan fukseille, mutta kenties joku muukin mahtuu seuraan. Opefukseille on 5 henkilön kiintiö.

Suostumus
Hyväksyn alla olevien tietojen julkisen listaamisen:


Rekisteriseloste

Lista ilmoittautuneista

Powered by Nettilomake.fi